август 16, 2009

Sky.fm. Разтопи ли се ?!?

На вашето внимание предоставям, едно наистина прекрасно онлайн радио. Без нервопогубващи реклами, без плащания, без десетки кодеци и програми за пускане.

Малка сбъдната мечта...
...джинглите са известявани от приятен женски глас с английски акцент,
...изписва ти имената на песните, което си е добре дошло за домашната колекция,
...около 40 канала, ориентирани към всеки музикален вкус. ОСОБЕНО за душите с нужда от релакс:
Bossa Nova Jazz

Chillout

Lounge

Salsa

Trance

House


Надали заклетите меломани са пропуснали тази манна небесна, но искрено ще се радвам, ако дори и един човек чрез нашето блогче се приюти във sky.fm.




...звученето на мекият чилаут, неусетно ти отнася мислите към любимото същество. С привкус на копнеж и носталгия си спомняш, как тихичко си й се любувал, докато тя спи до теб. Как не си помръдвал от боязън да не я събудиш. Защото ти е единствена. Нека, нека си почине...заслужава. Вчера тя е раздала толкова много на непознати за да ги спаси....а рядко е получава дори:"благодаря ти докторке !"

На шега си налагаш да дишаш с нейното темпо. Скоро разбираш, че това е доста трудно. Ти си развълнуван достатъчно, а тя има нужда от толкова мъничко въздух.

Нежно я целуваш по ушето. Тя измърква в просъница, смътно усетила милувката. Знаеш, че ще мине още доста време до размяната на първите за деня думи...тя се разсънва наистина дълго. Спираш, подарявайки й още безценни минутки в царството на Морфей...
...заслужава ги..




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравейте, скъпи читателю !:)
Благодарим ви за желанието да споделите вашата мъдрост и моля, пишете на български;). Желателно е да не сте анонимни- просто няма смисъл, а и никой не би взел мнението ви на сериозно в такъв случай!
Благодарим и приятно прекарване из нашите поля:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails